Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min Poesisamling Bok 3


En kall natt ur det förflutna

Glada tårar faller innom mig när jag återspeglar ditt vackra ansikte.
Varje droppe smeker min själs pulserande åtrå varje gång jag vill röra vid din kärlek.

Men när jag sluter mina ögon för en minut, så faller en tår utav djup längtan om att kunna få kyssa flödet som omger din lycka åter igen.


Mina ögon sluts upp och speglas mot mitt kalla fönsterglas.

Mjuka regndroppar rinner längs den blanka ytan och skär igenom mina ögons beundrande stillsamhet.

Du är bara ett andetag ifrån mitt hjärta min älskade och där kommer du alltid att förbli.............

Enbart en vacker tår som återkommer när minnet ifrån dig speglas ifrån ett fönsterglas en kall natt som den här




Fri vers av Christopher Constantinos Bernardi
Läst 464 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-17 22:22



Bookmark and Share


  Filosofen2
Njuter av denna sensuella dikt, då tårar vinner över övermod och trycker upp minnet från den kärlek du bar för en kvinna en gång.
2012-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Christopher Constantinos Bernardi
Christopher Constantinos Bernardi