Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelsvacker



Halvmåne, tårdroppsmåne.

Jag förlitar mig på dig.

I det djupaste mörkret...

... ser du mig.

Du ler...

värmande och så vackert.

Som kärlek, vansinne

som vatten.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 22:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen