Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Outtalad morgonbön



När mina ögonlock öppnar sig tidigt på morgonen,
ögonen vaknar och möter ljuset med suddig blick.
Då tror jag mig se dig här... nära mig, bredvid mig.
Jag känner dina varma andetag mot min kalla kind,
dina lugna hjärtslag i kontrast med mina överstressade.
Du är lugnet till mitt kaos, värmen till min kyla.
I ett par minuter är livet vackert... oförtjänt... underbart...
Sedan vaknar verkligheten i mig och allt gott förtvinar.

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-17 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen