Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Ammis dikt om Sveriges förfall, blev även jag tvungen att ryta till. Tack Ammi!


Sila mygg och svälja kameler

 

Man silar mygg och

sväljer kameler och de

svaga betalar




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-17 23:32



Bookmark and Share


  LassO
Ja det stämmer. Man jagar små skurkar, rånare som får några 100 lappar, samtidigt som det försvinner miljarder från bankerna.
2007-12-18

  * Ammi *
ja detta var bra skrivet, tack själv Ulla!
2007-12-18

  boen
En exakt analys av
dagens samhälle.

Det kan förefalla
som om tekniken
att sila mygg och
svälja kameler
är utformad till
fromma för dem
som har pengar
och makt.

Cyklisten utan lyse
får påföljd, men inte
direktören som lurar
till sig 100 miljoner
genom att manipulera
förutsättningarna
för bonus till egen
fördel.
2007-12-17
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP