Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland...


Orka


Tröttheten
övertar
kraftens
styrka

Dimman
kryper
sakta
in

I
armens
muskelfästen
orken

Försmäktar
kulinariska
rätter
varför

Ostmacka
filmjölk
korv
kaviar

Ingen
kraft
till
strålglans

15/12-07




Fri vers av Solgladje
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-12-18 08:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Solgladje
Solgladje