Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart jul


bellis

en varm glädje

spred sig

jag såg

 bellisens blomma




Fri vers av Gunilla Söderström Hallström
Läst 396 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-18 09:10



Bookmark and Share


  Annmargreta
Menar du utomhus,världen är upp och ner!
Ha det så bra!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström