Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnfall

 

Så vilar stjärnan på nattens arm
den ligger där och vaggar
strålande skön och ljuvligt varm
med flera uddar som taggar

En skönhet i sin enkelhet
som sprider lycka och ljus
vårdar tryggt din hemlighet
sprider sitt sken i ditt hus

Minner om livets källas famn
en stråle i oändligheten
snuddar vid klippor hav och hamn
kysser evigheten

Kommer till dig med fridens vind
dina ögon reflekterar dess glans
smeker ömt din mjuka kind
med sin långa svans

Så faller stjärnan när kärleken ber
en gåva för hjärtans trängtan
lyckan kommer när du ler
uppfylld av din längtan




Fri vers av drakbruden VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 09:29



Bookmark and Share


  Sikska
Otroligt skrivet!!! Vacker poesi från början till slut :D
2008-01-09

    EllenCalmira
Ljuvlig poesi.
2007-12-21

  Michaela Dutius
Så oerhört vacker beskrivning av stjärnan och slutet \"lyckan kommer när du ler\" - så sant.
Tycker mycket om denna!
2007-12-20

  Annette Andersson
Så underbart ljuvligt... Mycket fin rytm och fina rim! Det blir applåder och bokmäkt!
2007-12-18

  Maria Zena Viklund
så ljuvligt vackert!
2007-12-18

  glittertindra
leende längtan i strålande kärleksenkelhet
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

drakbruden
drakbruden VIP