Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snäppet värre än Ugglas \"Centrumhets\" (som är Nick Gilders låt \"Metro Jets\" med svensk text)


CENTRUMNOJA







ni hänger i centrum
det är allt ni har
och fast ni sett
era bästa dar
så väntar ni på bättre
tider ändå
och bättre program
på tv 2



jag är trött
på folk som glor
står och glor
som dumma kor
du sa: ske
dig som du tror
men jag är trött
på folk som glor




ni måste kommentera
folk som går förbi
ni måste kritisera
och lägga er i
jag hatar sätra centrum
vill inte gå dit
det är ett dödens väntrum
en skvallerretreat




ni sitter och spyr galla
och ingrodd bitterhet
jag längtar som en galning
till min lägenhet
där kan jag glömma centrum
och paranoian där
drömma, skriva, tänka
och bara vara kär



LARZ GUSTAFSSON 060416




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 325 gånger
Publicerad 2007-12-18 10:45



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Hur skulle det vara att öppna ögonen lite...
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP