Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den ensamma mammans flicka kände sig ofta ensam, utsatt, otrygg och hade ingenstans att gå med sina bekymmer. Till sin ensamma mamma kunde hon inte gå....hon hade försökt.


Ensam flickas vardag

 

Idag ska jag berätta något
bra för mamma
tänkte den
ensamma
flickan
och
kände
sig lite
upprymd
av sin i eget
tycke strålande idé

och glad i hågen gick hon och funderade på om
hon hade gjort något som var värt att berätta

När
hon kom
hem var den
ensamma mamman
knäpptyst och flickan
visste att det vanligtvis
betydde stor explosionsrisk

och

trots

att

flickan

var

påhittig

tog

fantasin

slut

där rädslan tog vid

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2007-12-18 20:30



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Rädslan dödar ofta fantasin...och den dödar kärleken...och hoppet-rädslan är fint beskriven här just hur allt det glada bara kvävs-
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP