Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Juridikpoesi


Gärningen.

Ditt uppsåt döljs av ditt förledande drag.
Motiv tanke, eller enbart en nyck.
Rätten lär aldrig få veta att det var du.

Ditt drag förändrade en mans historia, till något sagolikt.
Mannens vars sinne tidigare smädades av tillvaron är inte längre
fördunklat.
Tvärtom, riktig lycka erhåller man endast genom handlingar.
Handlingens beskaffenhet och vilja, avgör effekten.

Han tar sitt straff, dömd och oskyldig.
Du ler och tiger, medveten om din skuld.




Fri vers av Player
Läst 406 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-18 12:56



Bookmark and Share


  Annette Andersson
Snyggt! Det är drama, handling, rytm och känsla! *applåd* och *bokmärkt*
2007-12-19

  aftermath
dramaturgi!
2007-12-18

  Åsa Gustavsson VIP
Vilket drama mellan raderna!
Snyggt skrivet!
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Player