Ensam flicka märktes i mängden och mobbades. Hon teg för att inte öka sin ensamma mammas bördor. . .

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam flicka märktes i mängden och mobbades. Hon teg för att inte öka sin ensamma mammas bördor. . .




Ensamma flickan

 

Berömmet idag när
magistern hade
läst upp
hennes
uppsats
fick hjärtat
att skutta av
glädje och nu
skulle allt mamma
bli riktigt glad men
först
måste
hon
förbi
de
där
elaka
pojkarnas
hus

om hon sprang fort och lätt
så kanske de inte skulle
upptäcka henne

nej

det

gick

inte

de tog hennes väska igen
och dängde den i
gatan

och

hon

började

gråta

och kom försent hem för att
hon måste hinna torka
sina tårar så att
inte mamma
upptäckte
att hon
var ledsen

för

det

gjorde

mamman

arg

och det var hon ändå för att
flickan kom så sent hem

 ^  ^  ^ 

den ensamma flickan kom inte längre ihåg
berömmet hon skulle berätta om


 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 148 gånger
Publicerad 2007-12-18 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP