Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En våldsam fröjd plär våldsam ända taga Den dör i sin triumf, som eld och krut Förtäras då de kyssas Romeo och Julia


Sagans värld

Varför leva i denna kalla värld?

Jag önskar att vi levde bland sagorna
I en värld där allt har ett lyckligt slut
Där kärleken är fri och genomsyrar folket
Jag önskade att vi levde i Romeo och Julias värld
Där skulle vi kunna vara tillsammans
Jag skulle vara din Romeo
Och du min Julia
Där skulle våran saga få ett lyckligt slut tillsist




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 426 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-18 17:59



Bookmark and Share


  equilibrium_
jag känner att någon har läst lite för mycket böcker x3 (ska jag säga >< *precislikadan*)

men romeo och julia dogde ju ._____. så SÅ himla lyckligt vart det ju inte ><

;__;
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel