Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till mina älskade vänner i AP-gruppen som får min näsa över vattenytan.


vänskapens magi

Ensam! Hur ensam är man i sorgen?
Ingen kan känna, ingen kan förstå
En tyngd av ensamhet vilar i hjärtats rot
Men vad händer? en signal
-Jag finns där, du e inte ensam.
Ensamheten vänds till kärlek i sorgen.
Det är vänskapens magi.
Sorgen blir hanterbar, glädje, samhörighet.
Hjärtats rot som fylldes av ensamhet,
får färg och vrider sig av hopp och liv.
Vänskapens magi




Fri vers av lovelight
Läst 1288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-12-18 21:11



Bookmark and Share


  Rosmarin
vad bra du beskriver det, ensamhetens tyngd som lättar av att en vän visar sig, att en vän ser dig

\"En tyngd av ensamhet vilar i hjärtats rot\" - så bra skrivet, känner igen

och så \"vänskapens magi\" det är verkligen så sant! Så sant!

den här bokmärker jag.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

lovelight
lovelight