Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

som om det fanns en tanke bakom allt

fan...

varför...

jag mår bra, eller ja, okej... fysiskt...
världen är vacker, nej, underbar...
det finns godhet, jag har sett det hos andra...
jag kanske är ensam men det är självförvållat...
vem fan är jag att... vem fan är jag?
borde det inte räcka med ett enda andetag
att... skölja bort allt skit mellan öronen...
en satans jävla evighet... fan...
varför alltid varför, varför inte varför inte...

jag måste vakna nu

det känns så sent

VAKNA!

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 102 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-18 21:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen