Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blast visavi Glast.  Stenhuggarens runa.




Minsta sten.

Tusen och åter

millenn

blås

förtälj

ånyo

 

Mästerbläster

i sten

bekräftelsen

 




Fri vers av Antropofagen
Läst 997 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-12-19 00:32



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
var får han allt ifrån, stjärnan
om han väljs till lucian
vill en ann kanske va tärnan
2008-01-23

  aftermath
om stenar kunde tala
så jag förstår blommorna..
men inte heller de kan

en runa att smälta
den här
2007-12-19

  Inkarasilas
Blås, förtälj nu...upp till läsaren att ploppa in i mellanrummet, space för att flyga, hoho. Ös it!
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Antropofagen
Antropofagen