Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För alla oss som inte tror - men vet var han bor....


TOMTEN FINNS

Slå int

Gå int

Le int

Be int

Bara ropa

som en toka

 

- vem vann

- vem försvann

- vem ryser

- vem nyser

 

Snart jul

Snart kul

Snart leta

Snart Veta

 

Hur gör

Vem kör?

Ta tid

Ge dig!

 

Tomten finns

För oss som minns.....




Fri vers av Jörgen Dahlberg
Läst 474 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 01:16



Bookmark and Share


  Regular
En kul text som riktigt virvlar fram..häftigt hur du leker med orden! Tummen upp!
2008-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Jörgen Dahlberg
Jörgen Dahlberg