Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, Två Syreatomer

Vi är som små virvlande syreatomer... Utan varandra skulle vi inte överleva.

Vi skulle inte kunna finnas om vi inte fick andas in varandras kärlek.

Och vi skulle drivas ut i ödemarken och tomheten om vi inte hade varandra att gripa tag och hålla fast oss i.




Fri vers av Lady and the Tramp
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady and the Tramp