Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill inte tro att jag tänker på dig bara för att jag inte har något annat att tänka på, jag vill inte tro att jag söker upp smärta bara för att allt är lite för vanligt, men ju mer jag tänker på det, desto mer verkar det vara så...


Smärtan söker inte upp mig - jag söker upp smärtan.

Tänk om det är så
att du är min tillflykt,
den känslan jag jagar
när allt är lite för vanligt.

Tänk om jag letar
efter smärtan du orsakar,
att jag söker dig
i vrån av mitt hjärta,
när jag är lite för likgiltig.

Är det verkligen så
att jag vill ha ont?


Tar jag fram smärtan du orsakat
för att jag tycker
att det är tråkigt
att bara må bra,
helt av mig själv?

Kan jag verkligen inte
vara lycklig,
genom att stå
på egna ben?

Then I\'m officially
the most pathetic woman
in this world.




Fri vers av Zabina
Läst 642 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zabina
Zabina