Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansiktet är begravt i palestinasjalen tillsammans med skrik.

Ser ni inte hur hon skriker efter kärlek??
Den som hon aldrig kan få
Ser ni inte hur hon biter sig i läppen och äter en halv liter glass.
Ser ni inte hur hon springer runt i bara halsduk och jeans.
Irrande.
Letande efter något.
Ser ni inte hur hon tar kort på sig själv. Ja, sådär med handen uppe. Och ser ni inte att hon skriker så högt att ingen kan höra. Att hon skriker så mycket att ingen orkar.
Ser ni inte hur hon skriker efter kärleken??




Fri vers av poemthing
Läst 434 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 14:07



Bookmark and Share


    rugbyanden
Det här gillade jag verkligen. Mycket bra skrivet!

Och,ja det är nog inte alltid så kul att vara i den stationen som många unga tjejer är i.
2008-05-19

  Johan Nilsson
kanske inte denna världen ser.
Men Jesus ser.
2008-01-31

    Lars Gullberg
kärlek och uppror så svart och äkta i love it / gullberg
2007-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Jodå. Jag ser.
Jag var själv där.
2007-12-19
  > Nästa text
< Föregående

poemthing
poemthing