Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag borde inte skriva just nu... inte mer... allt blir mest tjafs... tjafs, babbel och guck... ber om ursäkt till den läsare som inte visste om det redan...


jag behöver det där som på tyska kallas leben...

En gång var jag kär.
Jag hyllade världen,
skrattade och sjöng med...
även när musiken hade tystnat.
Jag skrev vackert om vackert,
glödande poesi om känslan,
noveller och hyllningsdikter till världen.
Jag brann inombords,
förintade min insida.
Jag kunde inte tänka på något annat.
Jag var så blint inplastad i kärlek att jag missade en viktig detalj
... människan jag var kär i.
Vem det nu var...

fel fokus leder till väntat resultat...
tänk endast med hjärtat och döda huvudet...

ensamhet är nog mer \"jag\", du vet...
svårt att göra sig själv besviken... har dock lyckats ett par gånger...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 237 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-19 17:10



Bookmark and Share


    von ilvingen
Till sist blir man så hårdnackad att det svåra rinner av som vatten på en gås. Fint skrivet, trots att det enligt dig bara är.... suck!!! :)
2008-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen