Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...brukade sägas till våra barn när de var små...


Tre vise män...

Jag vet vilka
de tre vise männen var,
Gud, Jesus och...
PAPPA!!!!!!!




Fri vers av jäntan
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 17:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln