Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Insida utsida, allt är ändå en lögn

Det är så enkelt
att ljuga
(ja mitt liv är perfekt)
Det är så dumt
att behöva ljuga
(bara för att livet är så fel)

Och jag sitter på golvet
lutar mig mot det kalla kaklet
det är svalt mot min
nakna hud
Armen är randing
fyld utav långa röda ränder
och blodiga sår

Road ler jag
livet är så fel ibland
Det är bara att blunda och
\"enjoy the ride\"




Fri vers av Queen_of_me
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-19 18:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Smärtsam text, men smärtan kommer inte att vara för evigt, även om jag mycket väl vet att det kan kännas så...
2008-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Queen_of_me
Queen_of_me