Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sekunden före sekunden då ingenting fortsatte hända

små, vilsna handrörelser
ögonblink och vattenblänk
stenflis och sågspånssoppa
slutna ögon av tanklösheter
leendeförtryckshatglädjelöshet
sandtårar blir glasdrömmar
och glaskross i stenhuskollaps
väntad förlust, ovana distraherar

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 103 gånger
Publicerad 2007-12-19 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen