Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggradsbön i natten


snälla Gud
låt mig aldrig bli en borgarkärring
eller en medelåldersbitter struts
låt mig för allt i världen behålla gnistan
och värna om det som är värt att värna
om människan, kärleken
och livet bortom det materiella

amen




Övriga genrer av Pica pica
Läst 502 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-19 23:31



Bookmark and Share


  Siggesdotter
Instämmer helhjärtat i din bön!
2010-01-23
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica