Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ariel

Vid havet som skimrande blänkte
jag hörde dig sjunga, undin.
I svårmod du mig försänkte.
Jag var fången
av sången
och bara din var melodin.

Som månen till havet länkas,
så svävade din silhuett.
Så ville jag värnlös sänkas
till ditt rike
och vara din like
i sångarnas ätt.




Fri vers av Erik L
Läst 539 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-20 00:31



Bookmark and Share


  Bodil Sandberg
Så underbart du diktar käre poet..applåder applåder!!!!
2008-01-08

  Lena Renman
En vemodig saga väl rimmad med rytm

lena
2007-12-20

  Åsa Gustavsson VIP
Strålande väl hållen i meter och i sammanhang. Bokmärks för att avnjutas åter.
2007-12-20

  Björn Karlsson
Vacker andakts full
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Erik L
Erik L