Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julevisor

~ * ~

Uppskivad fläskfilé
Skinka och laxpaté
Steka och koka upp - hur ska man hinna?
Tävling om vem som kan
Bäst mat och snällast man
Bror förra året vann, nu ska du vinna
Slakta en vän i dy?
Kulting, du borde fly
bort från din stia
ut i det fria!



~ * ~

Midnatt råder, jag kan inte sova,
inte sova.
Grannen festar satan vill jag lova
vill jag lova
Knack, knack, knack, knack
Knackelibankbank knack knack
Knack... Knack! KNACK!!

Går och hämtar mistlur och cymbaler
och cymbaler
sjunger, skriker, spelar ringsignaler
ringsignaler
Tut bröl skwitt biib
kraschbombang piiip piip
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Inga ljud i världen kan visst verka
kan visst verka
men en yxa borde de väl märka?
de väl märka
Hack, hack, hack, hack
hackehacke hack, hack
Hack! Hack! Hack!

Snuten, säpo... jäklar vilken röra
vilken röra
Men på psyket, här kan ingen störa
ingen störa
snipp snapp snipp snapp
snippesnippi snipp snapp
snipp snapp snut



~ * ~

Vi kommer, vi kommer, vi kommer om en stund
Vi reser från storstaden ända ner till Lund
Så tjata nu inte, det tar sin lilla tid
När han kör och är stressad vill man inte va brevid!

Tre ungar, en karlslok, 12 väskor och paket
Hur fan vi fick in allt finns ingen här som vet.
Strax efter McDonalds fick vi slut på bensin
Jag ger ungarna hörlurar och svär sen som ett svin



~ * ~

Oskuld, oskuld, vad är allt det här?
Här är karusellen,
som gör dig på smällen.
Tio dunkar starksprit och femton Pripps Blå.
Klunka på, klunka på
nu ska karusellen gå.
För ha, ha, ha,
Va roligt det va,
att göra vad man vill och inte bara vad man ska
Men fan, fan, fan
Det gungar på stan
Stäng gylfen Pettersson för jag vill inte se din gran

Nunna, nunna, nunna, be en bön!
Konstiga personer
dansar stelt som koner
Tio danser tar vi men sen är det stopp
in i kön
suck och stön
släng ut granfan i miljön!
så ha ha ha
så roligt det va
Vi gravar åt just ingenting men skratta är väl bra?
men fan fan fan
snart är jag väl van
att somna här i Sverige och sen vakna i Iran



~ * ~

Storsmilet på! kom, upp och stå!
Trampa i barren, hopptralalala..
Magen är stor, grannarna glor, grannarna glor.
Skaka rumpa Morsan, ta den chansen!
Shakea loss som aporna på Skansen
Tralalalalal, tralalalala,
tralalalala lala.







Övriga genrer av Skalet
Läst 436 gånger
Publicerad 2007-12-20 01:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skalet
Skalet