Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sudda bort skrattgroparna, du kan skratta när du är ledsen

kan du hålla i smulorna av min självrespekt

jag ska bara plocka upp stenblocken av ego,

skjuta undan stålbalkarna av mindrevärdighetskomplex

och den de där raukarna av självhat

just det, lägg smulorna i den där tändsticksasken

behöver din hjälp med den här betongklumpen

... tre ton av rent och oförtjänat gudskomplex

stampa lite på mig på vägen ut, va?

jag måste föda min masochism och självskadebeteende

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-20 01:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen