Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla jag inte kan ta på något som finns men endå inte bara så jävla tom inga tankar inget som en viljelös zombie inget jag känt förut jag vet inte hur jag ska klara av det


Borta

Kokande bubblande känslor
som inte kan komma ut

Kärlek vänds till hat
tankar försvinner
Tiden rinner ur min hand
har inte mycket kvar

Jag ser allt som händer
men utan kontroll över det

Jag tror jag drömmer
så här kan man inte känna normalt
Bara tom

Skär mig för att veta att jag är vaken
Gråter för att jag är ensam
Drunknar i mig själv

Tiden är slut ni var försena
Ni kan inte stoppa det
Kan inte rädda mig
Rädda mig från mig själv

Jag klarar inte av mera i det här livet




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel