Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur får man hjälp här?

Jag har väntat på svar i månader från POETER, men jag får inget svar.
Jag kan inte spara ner alla mina texter så som man ska kunna och jag behöver göra det innan medlemskapet går ut =(

Hur får man hjälp här?

 

/XENA




Övriga genrer av Xena
Läst 772 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 15:39



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
har frågat med.. men när man spar ner blir formatet helt pucko...
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Xena