Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
var tvungen att bryta mönstert med kärlek och testa någon annan genre


Börja tänka

Hur kan folk inte se
Vad som är på väg att ske
Jorden hetas upp
Folk svälter
Det blir krig av ingen orsak

Är det här vår framtid
Är det här vad våra barn ska få överleva
Ska dem bli soldater
Och få leva på en jord som dör
Bland folk som svälter

Ska våra tankar bara vara på pengar
Inte på våran framtid
Eller på våra barns värld

Ska vi leva i en värld som dör
Med en art som dör ut
Ska våran framtid vara på ett museum
Hos en art som inte annu existerar

Om du inte bryr dig om din framtid
Flytta på dig och gör plats för oss som bryr sig




Övriga genrer av The one winged angel
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 21:12



Bookmark and Share


  NågonAnnans
Du har helt rätt i det du skriver. Man fruktar det värsta i den takt det nu går, åt helt fel håll. allt beroendes på pengar och profit. Undra just om de \"stora & rika\" skall sitta och tugga i sig sina sedlar och skratta lyckligt att de iaf inte dog fattiga när det är slut med den här planeten:o/ Bra skrivet!
2007-12-20
  > Nästa text
< Föregående

The one winged angel