Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Juluppehåll & vardagsfilosofi


tänk vad människan är komplex
själv är jag ofta ganska tillfreds
ibland lite ängslig och sorgsen
och stundtals alldeles galen




Övriga genrer av Pica pica
Läst 544 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-20 22:16



Bookmark and Share


  noname_realmind
Fin dikt med sanningstänk.
Och mycket vacker målning!
2007-12-24
  > Nästa text
< Föregående

Pica pica
Pica pica