Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I situationer av hot, förefaller det som om människan har en förmåga till samling. När saker sätts på sin spets, tar man ställning, får något att kämpa för och finner en ny mening med livet.


Inför hotet om nedläggning

Först tror man inte

det är sant

När hjärtat hamrat ut sin rädsla

blir jag förbannad

Sedan läser jag fler dikter

blir lycklig

Jag bestämmer mig för

att kämpa

Sajten måste bevaras

TILLSAMMANS ÄR VI STARKA

*  *  *




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 346 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-12-21 12:38



Bookmark and Share


    Noomi
mycket bra skrivet..
en viktig sida för många av oss...
2007-12-22

  Ronny Berk
väl tänkt och skrivet... må alla goda krafter samverka till den bästa av lösningar...
2007-12-22

    sunnanvind
Fint o mycket bra skrivet!
2007-12-22

  Bjarne Nordbö
Visst måste den räddas, men ibland undrar jag om den inte spelar lite för stor roll för vissa av oss. Jag till exempel.
2007-12-22

  Lena K Nilsson VIP
Bra skrivet...och ja, man hoppas att det finns en räddning för något som betyder så mycket för många! Att få ut sina ord och vara bland vänner...
2007-12-21

    Maria Malm
Absolut måste sidan räddas! Den spelar stor roll för många av oss..
2007-12-21

  mollypop
Mycket bra -
Och jag håller med dig.
VI MÅSTE BEHÅLLA POETER!
2007-12-21

  DanSan
*****************************

Ja allt det bästa till Johannes . . .

******************************

Jag håller med dig det är sorgligt när
JoF får en massa påhopp och det går
ut över familj och fritid . . . istället ska
JoF ha ett stort tack då han skapat
denna i särdeles bästa skrivarsajten
som har blivit ett hem för oss som
skriver . . .

Vid en räkning jag gjorde igår av
betalande medlemmar så fanns det
knappt 900 betalande medlemmar så
det är kanske där problemet ligger!

Annars finns det ju skyddat telefonnummer
m.m ..m.m

Jag tycker att det är jättetråkigt att
sajten bara ska läggas ner om Johannes
har tröttnat kan han ju fråga om vi som
medlemmar vill driva den , inkomsten av
sajten ligger ju på runt 200 000 skr då
är ej reklamen inräknad . . .

Så ett upprop om vem och vilka som vill
ta tag i detta problem vore en ganska
klar och berättigad fråga här.

*********************************
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP