Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min diktarvän Erik. Din dikt inspirerade mig. . .tack för det!


Det kan bli som man tänkt

 

icke

bränner jag

några

akter

aldrig

dör hoppet

om livet

förrän

jag

dragit min

sista suck

och

mitt

sista

andetag

har

lämnat

rummet

A L D R I G

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP