Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ger aldrig upp hoppet.....

Poeter är sega.




Som att dö

 

Uppgivenhet är

som att dö fast man lever

men enbart kroppsligt




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-21 13:18



Bookmark and Share


  aftermath
Carl Eriks kommentar i ämnet säger det mesta!
2007-12-27

  Ronny Berk
så väl tänkt och skrivet...
2007-12-25

  © anakreon VIP
Det är precis det jag menar när jag säger:
Jag är inte rädd för att dö.
Jag är rädd för att inte leva.
Carl-Erik
2007-12-21
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP