Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Masjenka igen

Masjenka, Masjenka
du kan väl mig skänka
en tanke ibland

för det brinner och brinner
och allting försvinner
i känslornas brand

elden som föröder
gör att jag förblöder
kvar blir bara aska i sand

du har fått mig att skratta
du har fått mig att gråta
allt det får ej bli till intet

behåll några grå korn uti din hand
låt vinden blåsa dem ut över land

så blir du älskad av marken
överallt dit du går.




Fri vers av Dionysius
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-21 18:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius