Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utomsinnlighetens pris...

Det finns inget ljus i mitt liv.
Runt mina ögonglober, endast mörker.

Jag andas men jag känner ingenting,
luften expanderar mina lungor men
jag känner mig så otroligt tom.

Vinet hjälper något, mina sinnen saktar ner.
Cigaretterna lugnar ner mig
men endast i känsla.

Verkligheten är annorlunda,
kanske dödar jag mig själv inifrån,
jag tror inte jag bryr mig.

Jag tänker inte vara lycklig för dig.
Jag kan inte le bara för din skull.

Lycka ska komma inifrån,
ingenting förändras utan orsak...
Ord betyder ingenting,
endast äkta känsla kan ge mening...

Och det är allt...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 115 gånger
Publicerad 2007-12-22 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen