Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sista texten

hej gud.

nu faller jag
på riktigt
och det finns ingen under som tar
emot mig
ingen som lindrar fallet

jag har försökt så mycket
och jag vet inte ens vad det är
som blir fel hela tiden
jag vet inte ens varför jag mår såhär längre
jag vet inte vad som har hänt med mig, gud.
lyssnar du?


och jag har varit vaken
så många nätter
och bara skrivit
och bara bett
bara för att jag vet
jag vet
att det är nånting mer bakom
allt
bakom alla dörrar jag aldrig vågat
öppna
bakom alla lögner
jag valt att inte lyssna på
bakom alla sanningar jag
aldrig velat höra



gud
jag vill bara att du ska veta
att du aldrig riktigt hjälpt mig
att hur mycket jag än har försökt
så har det aldrig varit någon i ryggen
på mig
aldrig någon som tryckt upp mig när jag fallit
och det är ju där du ska vara
(ellerhur)

och nu gråter jag igen
och jag kan bara inte stoppa tårarna
(inte du heller antagligen)

och jag kan inte sova längre
det är en spärr någonstans
och hur många nätter jag än
har bett till dig
har sagt till dig att ta bort spärrren
så gör du inte det


men nu ger jag upp
jag tänker inte skriva mer
för det leder mig ingenstans
jag kommer inte be för mig själv mer
för det lönar sig aldrig
nu slutar jag att tänka på andra
för hur mycket jag än önskar



så är det aldrig någon
som tänker tillbaka


så god natt gud
jag
slutar







här




Fri vers av M.K. Jonsson
Läst 563 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-22 12:15



Bookmark and Share


    BABYSTAR
Jag imponeras av dig. Men skräms för att du liknar mig själv så mycket i alla dina texter. I det du skriver. Jag bekymmras av att du ska behöva leva som jag.
2008-06-30

    eventualiteter
älskedu,
sluta aldrig skriva.
du är brabästig, och jag går sönder litesådär om du slutar .

kolla bara på detta.
\"så god natt gud
jag
slutar







här\"
det är sjukt bra,
och det borde du veta.
sluta aldrig skriva.
pusspusspuss <3
2007-12-27

  Johan Nilsson
du borde skicka dina dikter till typ IKON eller ngn annan kristen tidning!
2007-12-25

    ej medlem längre
Låter som ett rop i någon slags tyst desperation till en Gud som du inte längre känner är närvarande. Men sluta för allt i världen inte att skriva, för du skriver mycket bra, och trots allt finns det ju stunder i livet då det bara gäller att Härda Ut.
2007-12-22

  katt.inc
Sluta aldrig att skriva, om du så bara skriver till dig själv...
2007-12-22

  hurt and broken
Sorgligt skrivet,berör verkligen mig..
Jag hoppas verkligen att du inte ger upp..
Många ,många gånger har jag varit där
och man tror att det aldrig blir ljusare...men..
jag lovar dig att det kommer...
Stor kram..!
2007-12-22

  Larz Gustafsson VIP
Att ge upp och sluta försöka är ibland räddningen. Början till något nytt. Jag kan vittna om det för egen del.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

M.K. Jonsson
M.K. Jonsson