Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla dessa irriterande tankar...


Det finns en hel värld jag inte känner till,
glädje, kärlek, stjärnstoft och varma omfamningar.

Någon gång kommer jag hitta vägen dit,
ut ur min labyrint och kanske också hitta dig, vem du än är.

Fast, i sanning hoppas jag att du hittat något bättre,
någon som passar som en oskadad pusselbit till din värme.

Livet ska inte vara en skål med varm tjära,
gyttja, mörker, tårindränkta kläder och imaginär smärta.

Jag vill simma med goda tankar,
dyka ner i djupa vatten och hoppas att jag kommer upp igen.

Livet borde vara värdefullt,
det borde vara på gränsen till ovärderligt.

Som ett varmt leende,
eller en vanlig, enkel, helhetsgörande omtanke.

Just nu,
en magnecyl skulle sitta bra.

Satans övertänkta själ,
skaffa glasögon om du inte ser.

Jag vill acceptera livet,
leva och kunna tro på sanning.

Inte oroa mig för allt,
ett skratt behöver inte vara riktat åt mig.

Fan...
... tastiskt...

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 125 gånger
Publicerad 2007-12-22 15:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen