Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina funderingar går kring barn som inte fått ovillkorlig kärlek. . . . 


Kärlekslös början

 

Utan villkorslös

kärlek godkänner inte

flickan moderskap




Bunden vers (Haiku) av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP