Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

än är vi bara antydda glöm inte det



De rätta svaren är väl fint
men det är frågorna som håller en vid liv
säger jag där jag ligger
under ditt nyckelben
och tänker min lyckligaste tanke
jag ryms
och det är lä här
du är lä
du är lä och en aldrig bedarrande
ständigt tilltagande kuling
och om jag säger att det är okej
så är det det
det sägs att det drar kallt från uppfuckade chakran
jag kallar det vind
jag vet att vi är fulla av vind
och ofrånkomligen blåser på varandras sår
bara i förbifarten
-än är vi bara antydda glöm inte det
och vet du
när vi regnar
kan vi göra regnänglar
när vi viner
skulle vi kunna göra dom av vind
änglarna
och när vi fryser och hulkgråter längst ner i skiten
kan vi värma varandra och dricka glögg
betona det oförvillade i det där skrattet
den där blicken , detta valhänta älskande
och tänka det är bra så
skatten där regnbågen slutar
är att det är där den börjar om




Fri vers av Elin Lindkvinna
Läst 928 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2007-12-22 17:31



Bookmark and Share


    Amoreboy
måste säga,,att det va hjärtligt fint..man få sån mys känsla när man läser....språket är fantasifull!/applåd
2007-12-26

  Mikael Lövkvist
Du är så vis och go, Elin Lindkvinna. Jag önskar er ett så här levande liv, ett ögonblick i taget. Så vackert, och så mänskligt inspirerande.
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Elin Lindkvinna
Elin Lindkvinna