Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ledsen över att se att poeter ska läggas ned....


Ledsamt

 

Ett år har gått

minnen som skapats

i de sinnens intryck jag fått

 

Skapade i vänners lag

delandes känslor

av alla de slag

 

Sorgen blir desto större

i vetskapen om

Den förestående nedstängning

annalkandes härom

 

Lever gör dock hoppets anda

För så länge vi andas

har vi fortfarande varandra

 

I varje levande andetag

fortsätter jag bygget av tankarnas visa

tillsammans helg som vardag

 

Mina vänner och jag

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 333 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-12-22 18:29



Bookmark and Share


    sunnanvind
Gumman..du är en av dem som jag kommer att sakna! Du var ju liksom med mig från början! KRAM!!!
2007-12-22
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen