Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

blablablaegoegoegofanfanfan... oläsbrt


Jag borde nog ge upp det här...
varje ord som skrivs... ger...
Jag vet inte vad, har ingen vilja...
vad skrivs numer... mörker, endast tomhet...
när slutade jag se månen, stjärnor... vackra ting..
det gör ont.. jag borde ge upp... skriva... bort...
fan, kan inte... forma meningar...
tänka klart... bara mörker... tjafs...
bortblåst... vill inte se mer... försöka mer... tänka
jag vill... vad vill jag? vad fan vill jag?!
sova... drömma, koma... väck mig dagen innan tiden är slut...
jag känner ingen ting
känner ingenting
vill gråta... vet inte hur...
förtorkad... trött... borta...
ord... gör... ont...
ser bara död... smärta... ego...e ego... ego.... ego.... ego... ego.... ego...
skjut mig så jag kan skylla på dig...
jävla åsna... satans kaffedrickare.... enerverande egotrippare... jag är... trött på dig...
satans människoegotrippare... självhatare... fan ta dig... mig... fan ta mig...

vill inte förklara mig... vill inte älska dig... vill inte hata... kan inte andas...
hatar julhelvete...
tyst... borde vara tyst... borde inte klaga... borde vilja se... skyggjävlalappar...
ser bara slut..

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-22 22:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen