Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsa på hos Dennis

I jul så ska jag hälsa på hos Dennis
för ingen annan kommer dit
så jag ska åka hem till Dennis
för han blir annars ensam då
så jag åker hem och hälsar på hos Dennis

för Dennis, det är jag.




Fri vers av Dionysius
Läst 519 gånger
Publicerad 2007-12-23 01:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius