Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JB


Ensamma tårar i natten

Ögon som speglar

världen

Tonerna som kommer från dina läppar
gör världen omkring dig lite renare, lite vackrare

Ditt leende får miljoner att smälta
till obetydliga pölar på marken

får mig att smälta till salta tårar

Tårar som ingen ser
Tårar som ingen hör
Ensamma tårar på min kudde

som jag gråter för Dig

 




Övriga genrer av tatjana
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2007-12-26 20:01



Bookmark and Share


  dead_prez
älskar hur du skriver
2008-12-01

    Askes
Ah, kalas! Skön text!
2008-05-20

  Jean-Michel Orblin
vackert och rörande
2008-02-07

  Amy
Vacker... Rör vid hjärtat liksom :)
2008-02-03

    Charlie - Döm aldrig innan du vet
Väldigt vackert. Jag känner dikten i hjärtat.
2008-01-25

  Big trouble loosing control
Så fint!
Det känns i hela kroppen när man läser den.
2008-01-06

  ninna
skulle man kunnat spara alla sina tårar som fallit då skulle världen
drunknat.Vackra känslor
2008-01-02

  Mats Henricson
Vackert om saknad kärlek, men livet är långt och möjligheterna är många, man ska gräva upp, inte gräva ner.........
2008-01-02

  Kent Love
Apropå din presentation... Skriv precis vad du känner är viktigt och sant för dig... Lycka till med skrivandet...
2007-12-31

    Cintia
Mycket vackert.

Jag känner likadant.
2007-12-26
  > Nästa text
< Föregående

tatjana
tatjana