Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Drömmar är som önskningar till julen av barn, allt kan hända och önskningar kan slå in.


Önskan


Händer som smeker dig ömt
Blickar som får dig varm
Leenden som förgyller dagen likt glitter och ljus i en gran
Andetag som hörs hur det slår i takt likt hjärtats sång
För som jordens vackraste prinsessa skall du alltid få värme i ditt hem
Det som önskas du genom din karisma vill se, är all kärlek jag bara vill ge
Något som aldrig tar slut, ty hjärtat är det som sjunger detta ut




Fri vers av JNI
Läst 295 gånger
Publicerad 2007-12-23 10:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JNI
JNI