Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sov så sött.

Nattens ljus
strålar vackert
in i stjäl
den tar sig
drömmar den får
ger liv
stjärnorna bländar
till liv
trollar bort
drömmarnas hav
vågorna vaggar
till söms
eld o hav
möts..




Fri vers av ninna
Läst 363 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 11:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna