Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pensee.

att vilja något
men endå inte
det är frågan
gå dit hjärtat skriker
men endå inte
ta de vägar som du känner
utan att se dig om
ögonen ser din sorg
ditt svek
det plågade dragen
som kämpar i kramper
efter luft
släpp taget
gå dit själen visar
låt inte tankar leda
sagorna har inte alltid vackra slut
minns de som bra
kyss tiden farväl
lev ut dina drömmar
i nuet där lyckan ler..




Fri vers av ninna
Läst 395 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 11:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Där har vi det svåra.
Hindren tornar upp sig.
Och Arbetsförmedlingen. Och A-kassan.
Damoklessvärden...
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

ninna
ninna