Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För en stund sedan kom det helt oväntat ett blomsterbud.


Det kom blommor

 


 

Blomsterhälsningar
en jättebukett
konstnärligt
utformad
vackert
r ö d
fick
mig
att bli
stum av
förundrad
glädjelycka
och när jag såg
avsändaren rann

tacksamhetstårar

i

strida

strömmar


 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 12:15



Bookmark and Share


  * Ammi *
så underbart Ulla!!
2007-12-23

  aol
SÅ VACKERT





EN STOR JULAKRAM FRÅN MITT HJÄRTA TILL DIG
2007-12-23

    eva m h
Så underbart! En riktigt God Jul önskar jag Dig min poetvän!
2007-12-23

  Ezmeralda VIP
Härligt med överaskningsglädje!
Kram och God Jul!
2007-12-23

  Rachel Roth
Grattis ULLa!!
2007-12-23

  Tina-sol
En julkram för alla vackra, starka, smärtsamma texter.
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP