Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julen är här. Änglarna ska visa oss det goda, vara budbärare för det fina.


Trasig julängel

 

Julängeln
som kom hade
trasiga kläder och
smutsigt hår

Hon var
randig i
ansiktet av
tårar och snor

Hennes budskap
hade stulits på
vägen och hon
hade glömt det

Det var nog hjärnskakning
efter smällen hon fick
när hon kastades
i gatan

Våldsmännen hittades aldrig




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-12-23 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP