Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiska små kliv




Ett ögonpar
i lyckostreck
Två fötter svävandes fram
En energi
Sprudlandes
Cirkulation
Nu i varje cell
Från morgons gryning
Till småtimmars sista uns av kväll

Dansa
Nu,
min vän

För dagens gångna tid
I hjärterummet där vi är
För morgondagens första glimt
som snart tar vid
För allt som inger glädje
Och hopp
För allt som dig håller kär

Dansa
Nu,
min vän

I drömmar, trolskt
fri till hjärtats sång
framåt
Till fullo

Låt oss dansa
Nu,
Min vän

I vått och i torrt
den sång som bär dig upp
din dans
små magiska kliv
fullhjärtat
öppet
genom livet

Dansa
Nu,
min vän

Bottnandes i klivet

Dansa ut din själ




Fri vers av alx
Läst 475 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-12-23 20:23



Bookmark and Share


  aol
så vackert flödar din dikt fram
2008-01-10

  Larz Gustafsson VIP
Dansa nu, dansa nu, dansa tills du står i brand (U Lundell)
2007-12-23
  > Nästa text
< Föregående

alx
alx